Wat zijn de algemene kosten voor een website?

Welke kosten komen er kijken bij een website?

Krijg grip op de totale kosten van een website

Wat is er allemaal nodig voor een goede website

Algemene kosten website

Bij het bezitten van een website komen een aantal kosten kijken. Het abonnement bij de webhosting partij van de webruimte waar de webbestanden zich bevinden. Het ontwerp en het laten bouwen van de website. Het bijhouden en aanvullen van de website content uitbesteden of zelf doen. Het instellen van uitgebreide SEO middelen en opties. Een website kan gebruik maken van aangekoppelde diensten en externe aanbieders van webcomponenten kunnen terugkerende kosten in rekening brengen. En het technisch beheer van een website laten onderhouden. Kortom; het hangt er maar net vanaf welke mogelijkheden er worden gebruikt.

Betaalbaar Webdesign

We hebben voor iedereen en elk budget een passende oplossing. Van een eenvoudige website tot een uitgebreid thema. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Voor de best passende prijsopgave willen we graag met u in gesprek. Op basis van uw eisen en wensen bieden wij een vrijblijvende offerte.

Wat zijn de algemene kosten van een website - Joomla logo

Algemene kosten website CMS pakket

Met het Joomla pakket heeft u een optimaal content management systeem dat gereed is voor de toekomst. Joomla is een open sourceproject. De software wordt gratis aangeboden alhoewel donaties van harte welkom zijn. Het grote voordeel van een Open source oplossing is dat er vele mensen aan bouwen en verbeteren wat bij een zelf gebouwd CMS door veel minder mensen wordt gedaan. Hierdoor worden verbeteringen eerder aangeboden en toegepast. 

Een aantal eigenschappen:

  • Geoptimaliseerd voor mobiel of tablet gebruik
  • Geheel afgesteld op uw huisstijl
  • Zelf teksten kunnen aanpassen 
  • Onbeperkt pagina's kunnen toevoegen
  • Onbeperkt afbeeldingen kunnen toevoegen
  • Zoekvriendelijke URL's
  • Contact pagina inclusief route map
  • Social media links op website
  • Eenvoudig toevoegen van bestanden en video's
  • Open Graphic afbeelding op elke pagina

Webhosting kosten

Ondanks RoppIT geen webhosting bedrijf is, kunnen we het instellen van een domeinruimte en opties wel voor en namens u organiseren. Ook het verhuizen van een website naar een andere hosting partij kunnen wij voor en namens u inregelen.

Een goede betrouwbare webruimte is van een hostingpartij dat een veilig domein biedt met SSL ondersteuning en over de nieuwste versies van SQL en PHP. 

Kijk eens bij Mijn Domeinof Hosting2go. Zij regelen professioneel en zeer snel de domeinregistratie en bijhorende webruimte die beschermd kan worden met een SSL certificaat.
De jaarlijkste kosten van de webruimte moeten worden opgeteld bij de algemene kosten voor een website.

Technisch onderhoud website

Een website heeft doorlopend onderhoud nodig. Denk aan het aanpassen van verouderde content en toevoegen van nieuwe media.  Een CMS en extra toegevoegde onderdelen zoals een webwinkel of een fotoalbum heeft onderhoud nodig. RoppIT onderhoud uw website en verwerkt de aangeboden updates tijdig. Zo is uw website altijd goed beschermd met de nieuwste website software. 

Kosten onderhoudsabonnement

Met ons onderhoudsabonnement wordt uw website technisch helemaal bijgehouden. Zodra updates beschikbaar zijn worden deze binnen enkele dagen na release door ons geïnstalleerd. Een kleine tekstuele aanpassing zoals het aanpassen van bijv. adres gegevens vallen hier ook binnen. Bij grote wijzigingen die extra tijd en aandacht nodig hebben wordt vooraf een offerte aangeboden. 

Begin vandaag aan een nieuwe website!

Contactgegevens

Zomerstraat 34, 2033EP,
Haarlem, Noord Holland
KvK: 64270823
BTW: NL002076880B53

 

Nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

© 2015 - 2021 RoppIT Webdesign en Beheer 

Contact ons

RoppIT Logo