De algemene kosten van een website

Bij het bezitten van een website komen een aantal algemene website kosten kijken. Het abonnement bij de webhosting partij van de webruimte waar de webbestanden zich bevinden. Het ontwerp en het laten bouwen van de website. Het bijhouden en aanvullen van de website content uitbesteden of zelf doen. Het instellen van uitgebreide SEO middelen en opties. Een website kan gebruik maken van aangekoppelde diensten en externe aanbieders van webcomponenten kunnen terugkerende kosten in rekening brengen. En het technisch beheer van een website laten onderhouden. Kortom; het hangt er maar net vanaf welke mogelijkheden er worden gebruikt.
Algemene kosten

Optimaal CMS

Met het Joomla pakket heeft u een optimaal content management systeem dat gereed is voor de toekomst. Een aantal eigenschappen:

  • Geoptimaliseerd voor mobiel of tablet gebruik
  • Geheel afgesteld op uw huisstijl
  • Zelf teksten kunnen aanpassen 
  • Onbeperkt pagina's kunnen toevoegen
  • Onbeperkt afbeeldingen kunnen toevoegen
  • Zoekvriendelijke URL's
  • Contact pagina inclusief route map
  • Social media links op website
  • Eenvoudig toevoegen van bestanden en video's
  • Open Graphic afbeelding op elke pagina

Betaalbaar Webdesign

We hebben voor iedereen en elk budget een passende oplossing. Van een eenvoudige website tot een uitgebreid thema. Vraag ons naar de mogelijkheden. Voor de best passende prijsopgave willen we graag met u in gesprek. Op basis van uw eisen en wensen bieden wij een duidelijke en  vrijblijvende offerte.

Jaarlijkse webhosting kosten

Ondanks RoppIT zelf geen webhosting bedrijf is, kunnen we het instellen van een domeinruimte en opties wel voor en namens u organiseren. Ook het verhuizen van een website naar een andere hosting partij kunnen wij voor en namens u inregelen. Een goede betrouwbare webruimte is van een hostingpartij dat een veilig domein biedt met SSL ondersteuning en over de nieuwste versies van SQL en PHP. Kijk eens bij Mijn Domeinof Hosting2go. Zij regelen professioneel en zeer snel de domeinregistratie en bijhorende webruimte die beschermd kan worden met een SSL certificaat. De jaarlijkste kosten van de webruimte moeten worden opgeteld bij de algemene kosten voor een website.

Technisch onderhoud kosten

Om een website altijd goed beschermd te houden is het belangrijk het Joomla CMS en de extra toegevoegde onderdelen zoals een webwinkel of een fotoalbum altijd up-to-date te houden. Wij kunnen ook maandelijks het technisch onderhoud voor u uitvoeren. Zodra updates beschikbaar binnen enkele dagen na release door ons te laten installeren. Mocht het toch mis gaan plaatsen wij op onze kosten de meest recente back-up. Kleine tekstuele aanpassing zoals het aanpassen van bijv. adres gegevens. Alleen bij grote wijzigingen die extra tijd en aandacht nodig hebben wordt vooraf een offerte aangeboden. 

Kosten extra toevoegingen zoals een webshop

Onderdelen die standaard niet tot het Joomla CMS behoren zoals een webshop, een extra webshop onderdeel component, plug-in of extensie worden in de meeste gevallen door derde partijen aangeboden. Bij de bouw van een website worden alle benodigde onderdelen van derde partijen aangeschaft. In vele gevallen betekend dit de aanschaf voor het gebruik van een bepaalde periode. Elke leverancier kent daarvoor eigen regels waardoor jaarlijks deze kosten terugkomen. Wij vermelden alle kosten van derde partijen in onze offertes zodat u precies weet waar u aan toe bent. En wij zorgen ervoor dat u eigenaar van uw websoftware bent.

Begin vandaag nog aan een nieuwe website!

Contactgegevens

Zomerstraat 34, 2033EP,
Haarlem, Noord Holland
KvK: 64270823
BTW: NL002076880B53

Nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

© 2015 - 2021 RoppIT Webdesign en Beheer 

Webdesign en Beheer 

Haarlem

RoppIT Logo