Joomla 3.9 en GDPRZoals je weet, treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR) op 25 mei 2018 in werking.
Joomla luistert naar zijn gebruikers en is van plan een Privacy Tool Suite in het Joomla CMS te integreren om de naleving van uw sites en om het leven van ontwikkelaars gemakkelijker te maken om hun uitbreidingen compliant te krijgen.
Wat zou bevat deze privacy-tool-suite? De medewerkers van joomla CMS zijn van plan de volgende privacyhulpmiddelen toe te voegen aan Joomla 3.9: Verstrek een API voor uitbreidingsontwikkelaars zodat zij de gegevens die zij verzamelen kunnen rapporteren en deze info kan worden weergegeven in de nieuwe com_privacy-extensie (Core API Project Board)

Verkrijg de toestemming van de geregistreerde gebruikers (formulier-plugin), volg hun toestemming, registreer hun activiteiten en zorg goed voor de retentietijd van de toestemming (Projectraad van de opdrachtgever)
Vereenvoudig uw workflow met betrekking tot uw gebruikersaanvragen (Project Board voor Informatieverzoeken) : Maak het voor de gebruikers eenvoudiger om informatieverzoeken in te dienen Volg de status van de gebruikersverzoeken en laat de gebruiker toegang krijgen tot hun gegevens en dat ze die kunnen downloaden. Opmerking : vanwege de korte tijdlijn voor deze release en het doel ervan, willen de makers van het Joomla CMS erop wijzen dat alleen beleidsgerelateerde functies worden samengevoegd tot 3.9.
Aanvragen die eerder zijn samengevoegd met de bestaande tak van 3.9 (nu de versie 3.10) zullen ook worden beoordeeld voor opname in deze release.

meer info 

Contactgegevens

Zomerstraat 34, 2033EP,
Haarlem, Noord Holland
KvK: 64270823
BTW: NL002076880B53

Nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

© 2015 - 2021 RoppIT Webdesign en Beheer 

Webdesign en Beheer 

Haarlem

RoppIT Logo