Webdesign
01 / 04

Webdesign

Snel, mooi en eerlijk

02 / 04
03 / 04
04 / 04

Tijdlijn Blog

Joomla update 3.7.3

Zo juist zijn de websites van onze klanten ge-updated naar Joomla versie 3.7.3. Deze release herstelt een aantal bugs en het heeft nieuwe beveiligingsupdates.

In augustus 2017 zal update 3.8. verschijnen.

Meer over deze update lees je hier

Joomla versie afbeelding

17-07-2017

Joomla update 3.7.2

Alle websites zijn afgelopen maand ge-updated naar Joomla versie 3.7.2. Omdat deze update verschillende beveiligingen bevat zijn alle websites gemaakt door RoppIT allen geupdated naar deze laatste versie. Deze release herstelt een aantal bugs in file mime checks, module pagina filtering evenals enkele andere bugs plus enkele andere kleine verbeteringen.

Webshops

RoppIT gaat zich in 2017 meer inzetten op webwinkels. RoppIT gebruikt het component Virtuamart als webwinkel. Hierin kunnen handig de producten en product eigenschappen in de winkel worden gezet. Bied je producten aan in jouw bedrijf? Dan kan een webwinkel een aanvulling voor de website en een extra inkomstenstroom worden.

15-01-2017

20-12-2016

Sjablonen en Pagebuilder van Joomshaper

In december 2015 heb ik de set website sjablonen en de pagebuilder van Joomshaper aangeschaft. Hiermee kan ik op een snellere manier websites maken. Voorheen maakte ik met enkel Joomla, html en css een website en gebruikte het standaard meegeleverde Joomla sjabloon. Dit leverde veel uitzoek werk op om de website er anders uit te kunnen laten zien dan de vorige. Om de website trends te kunnen blijven toepassen is de pagebuilder zeer geschikt. Mee scrollende achtergrond plaatjes of filmpjes als achtergrond, like buttons en veel meer kunnen met de pagebuilder gerealiseerd worden.

Oprichting RoppIT

Het leek mij een goed idee om vanuit mijn hobby de kennis en creativiteit aanbieden als bedrijf.  Op 5 oktober 2015 is RoppIT opgericht.

05-10-2015

Voor 2015

Start

In 2002 was de kennis van HTML een onderdeel van mijn omscholing naar servicedeskmedewerker. Hier begon mijn interesse in websites. Ik had zelf een persoonlijke website en wanneer er iets veranderd moest worden paste ik het HTML code aan. Als snel ontdekte ik Mambo, de voorloper van het Joomla CMS. Hiermee kon ik sneller nieuwe berichten met of zonder afbeeldingen op mijn website plaatsen of aanpassen. De websites die ik maakte waren puur voor de hobby en gericht op uiterlijk met een aantal verhalen. Naast mijn servicedeskbaan hielp ik vrienden en kennissen met hun website om nieuwe items of uiterlijkheden toe te passen.