ROPPIT WEBDESIGN HAARLEM

Betaalbaar en goed! Vind beter bereik met een moderne flexibele website. Vraag ons naar alle mogelijkheden.

ROPPIT WEBDESIGN HAARLEM

Binnen enkele dagen is je website gebruiksklaar online

Betaalbaar Webdesign

Vanaf € 450.- heb je al een complete website. Voor elk budget is er een passende oplossing. Van een eenvoudige en rustige vormgeving tot een uitgebreid thema. Er zijn vele mogelijkheden.

Om van al je wensen de juiste prijsopgave te kunnen maken gaan we graag het gesprek aan. Op basis van de uitkomst wordt je een een vrijblijvende offerte aangeboden.

Joolma-cms-logo

Joomla CMS pakket

Met ons Joomla pakket heeft u een optimale website die klaar is voor de toekomst

 • Geoptimaliseerd voor mobiel of tablet gebruik
 • Geheel afgesteld op uw huisstijl
 • Geoptimaliseerd voor zoekmachines
 • Aanmelding bij Google Analytics
 • Zelf teksten kunnen aanpassen
 • Onbeperkt pagina's kunnen toevoegen
 • Onbeperkt afbeeldingen kunnen toevoegen
 • Zoekvriendelijke URL's
 • Contact pagina inclusief Google Map
 • Social media links op website
 • Eenvoudig toevoegen van bestanden en video's
 • Open graphic afbeelding op elke pagina

Begin met een nieuwe website!

Webhosting

RoppIT is geen webhosting bedrijf. Het huren van een webruimte en domeinnaam dien je zelf aan te vragen. Het is zo geregeld!
Wat je nodig hebt is een vooruitstrevende webhoster die een veilig domein biedt met SSL ondersteuning en de nieuwste versies van SQL en PHP hebben. Ook de ruimte zelf is belangrijk. Let op de inhoud van de email boxen valt meestal binnen de aangevraagde webruimte.

Kijk eens bij Webreus (2 tientjes per jaar) Of bij Mijn Domein (3 tientjes het eerste jaar ) of Hosting2go (9 tientjes per jaar). Zij regelen zeer snel de domeinnaam registratie en de met een webruimte die beschermd is met een SSL certificaat.

Tijdig onderhoud

Een Joomla website heeft onderhoud nodig. Zoals aan het aanpassen van verouderde content maar ook het achterliggende Joomla CMS heeft aandacht nodig. Wij kunnen je website onderhouden en updates tijdig verwerken of een backup plan uitvoeren. Zo is je website altijd goed beschermd tegen aanvallers. 

Abonnement

Met een onderhoud abonnement wordt de website helemaal bijgehouden. De kleine tekstuele aanpassingen zoals het aanpassen van adres gegevens vallen hier ook onder. Als opdrachten complexer zijn en extra tijd en aandacht nodig hebben wordt vooraf een offerte aangeboden. 

RoppIT Webdesign & Website Vernieuwing Haarlem

responsive voorbeeld

Google Reviews

Zomerstraat 34, 2033 EP Haarlem, Nederland

06 11884457

5 out of 5 stars

Martin Favié

5 out of 5 stars

posted een jaar geleden

Rob heeft onze website een frisse, nieuwe uitstraling gegeven. En plezierig samengewerkt !

Ronald Voulon

5 out of 5 stars

posted een jaar geleden

Heel erg blij met mn website die Rob gemaakt heeft vriendelijk goeie service en super mooi werk geleverd, Rob heel erg bedankt nog gr Ronald Voulon onderhoudsbedrijf voulon

J van solingen

5 out of 5 stars

posted 2 jaar geleden

Erg professioneel en begrijpt goed wat je wil en voerd zijn werk perfect uit servies is super hij blijft je site up to date bij werken en hij is erg professioneel eerlijke prijs voor super kwaliteit

Marla van Wijngaarden

5 out of 5 stars

posted 2 jaar geleden

Rob heeft mij fantastisch geholpen met het opnieuw installeren van mijn laptop. Snelle service en ik beveel hem bij iedereen aan!!!

michel koese

5 out of 5 stars

posted 3 jaar geleden

Ik wil graag even wat mededelen over roppit. Ik heb Rob gevraagd om een leuke attentie te bedenken, om meer bezoekers te krijgen bij Autoservicevelserbroek. Rob kwam met een leuke flyer die je overal kan neer leggen!! De flyer die heeft hij super bedacht en super in elkaar gezet!! Ik wil rob zeker aan bevelen voor alle computer vragen, en reclame dingetjes, webside bouwen enz Robbie je bent een geweldige kerel, die ook nog verstand van zaken heeft! met vriendelijke groet Michel Koese AutoserviceVelserbroek

Write a review

Contactgegevens

Zomerstraat 34, 2033EP,
Haarlem, Noord Holland
KvK: 64270823
BTW: NL002076880B53

 

Nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

© 2019 RoppIT Webdesign en Beheer 

Contact ons

RoppIT Logo